Menu Sluiten

Prijzen Tarieven Taxi Deurne

Taxi en Luchthavenvervoer regio Deurne en Antwerpen.

92449569244956

More info

tags: Luchthavenvervoer – Taxi Deurne – Taxi Deurne Luchthaven – Taxi Luchthaven Deurne – Taxi Service Antwerpen – 

Wenst u meer info over prijzen tarieven taxi deurne kijk dan vlug op https://taxi-deurne.be | Prijzen Tarieven Taxi Deurne

Groepsvervoer | Zakelijk Vervoer | Luchthavenvervoer | Taxi Bedrijven | 

Taxi Bedrijven Prijzen Tarieven Taxi Deurne

Als u op zoek bent naar een betrouwbare taxi in Deurne of omgeving, bent u bij Taxi Deurne aan het juiste adres. Of u nu een enkele rit nodig heeft of vaak gebruikmaakt van taxi’s, de prijzen van Taxi Deurne zijn betaalbaar en voordelig. In dit artikel gaan we dieper in op de tarieven van Taxi Deurne.

Waarom Kiezen Voor Taxi Deurne?

Taxi Deurne staat bekend om de betrouwbaarheid van haar chauffeurs, de kwaliteit van het voertuig en de voordelige prijzen. Taxi Deurne is gespecialiseerd in personenvervoer en bedrijfsvervoer, waardoor klanten gegarandeerd een veilige en comfortabele reiservaring hebben. Taxi Deurne biedt 24/7 service, dus u kunt altijd een taxi bestellen wanneer de situatie dat vereist.

Wat zijn de Tarieven van Taxi Deurne?

De tarieven van Taxi Deurne zijn afhankelijk van verschillende factoren. U kunt de exacte tarieven terugvinden op de website van Taxi Deurne. Taxi Deurne Tarieven. Daarnaast worden er speciale tarieven aangeboden voor bedrijfsvervoer.

Tarieven Voor Personenvervoer

Voor klanten die gebruik willen maken van personenvervoer, biedt Taxi Deurne een aantal verschillende tarieven. De prijzen variëren van € 2,50 tot € 2,50 per kilometer, afhankelijk van het type voertuig. Wanneer u meer dan 5 kilometer reist, krijgt u ook korting. Als u met meer personen reist, krijgt u ook een extra korting van 10%.

Tarieven Voor Bedrijfsvervoer

Taxi Deurne biedt speciale tarieven voor bedrijven die gebruik willen maken van hun personenvervoer. Kiemen kunnen een kostenbesparend pakket afsluiten waarbij ze gebruik kunnen maken van Taxi Deurne’s diensten tegen speciale tarieven. U kunt meer informatie over deze tarieven terugvinden op de website van Taxi Deurne.

Servicekosten

Bij het gebruik van Taxi Deurne worden er servicekosten in rekening gebracht. Deze servicekosten verschillen per land, maar zijn meestal ongeveer € 1,50.

Betalingsmogelijkheden

Taxi Deurne biedt klanten verschillende opties voor het betalen van hun reiskosten. Klanten kunnen bijvoorbeeld betalen met contant geld, creditcard en via iDeal.

Samenvatting

Taxi Deurne biedt voordelige tarieven voor personen- en bedrijfsvervoer, waaronder kortingsacties voor langere ritten en grote groepen. De tarieven zijn afhankelijk van het type voertuig en de afstand die wordt afgelegd. Er worden ook servicekosten in rekening gebracht, die variëren per land. Klanten kunnen betalen met contant geld, creditcard en iDeal. Meer informatie over de tarieven van Taxi Deurne en de beschikbare betalingsmogelijkheden is te vinden op de website.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Prijzen tarieven taxi deurne

!–StopPubText–>.