Menu Sluiten

Tarieven Taxi Deurne

Taxi en Luchthavenvervoer regio Deurne en Antwerpen.

92449569244956

Tarieven Taxi Deurne – Betaalbare en Transparante Taxi Prijzen in Antwerpen

Op zoek naar de tarieven voor Taxi Deurne? Bij Taxi Deurne hanteren we betaalbare en transparante prijzen voor al uw taxiritten in Antwerpen en omstreken. In dit artikel ontdekt u alles over onze tarieven en waarom Taxi Deurne uw ideale partner is voor al uw taxi- en luchthavenvervoersbehoeften.

Taxi Deurne is dé taxi service in Antwerpen en omstreken. Met jarenlange ervaring bieden wij een uitstekende service, comfort en veiligheid voor al uw ritten. Onze chauffeurs zijn professionals die bekend zijn met de regio en u snel en comfortabel naar uw bestemming brengen. Of het nu gaat om een korte rit binnen de stad of een langere rit naar de luchthaven, Taxi Deurne staat voor u klaar.

</.

More info

tags: Luchthavenvervoer – Taxi Deurne – Taxi Deurne Luchthaven – Taxi Luchthaven Deurne – Taxi Service Antwerpen – 

Wenst u meer info over tarieven taxi deurne kijk dan vlug op https://taxi-deurne.be | Tarieven Taxi Deurne

Zakelijk Vervoer | Luchthavenvervoer | Groepsvervoer | Taxi Bedrijven | 

Taxi Bedrijven: Tarieven Taxi Deurne

Een taxi is een handig – en soms zelfs noodzakelijk – middel om van punt A naar punt B te komen. Ook in de Belgisch stad Deurne hebben veel mensen baat bij taxi´s. Taxi Deurne is één van de vele bedrijven die hier actief zijn. In Deurne biedt dit bedrijf luchthavenvervoer, personenvervoer en zakelijk vervoer aan. Wil je weten hoeveel het kost om met een taxi te reizen in Deurne? Wij vertellen je alles over de tarieven van Taxi Deurne.

Goedkoopste optie: rittenkaart

Het goedkoopste alternatief voor taxi’s in Deurne is de rittenkaart. Bij Taxi Deurne kan je een rittenkaart kopen voor 20 euro. Je rijdt dan voor deze prijs 10 kilometer. Voor elke kilometer daarna betaal je 1,90 euro. Je voordeel ligt dus als je meerdere korte ritten maakt. Moet je langere afstanden afleggen? Dan zal je meestal het duurste tarief betalen: het uurtarief.

Uurtarief

Het uurtarief van Taxi Deurne begint bij 22 euro per uur. Het tarief is opgebouwd uit starttarief, kilometerprijs en wachttarief. Het starttarief is 5 euro per rit. Hierna betaal je 1,90 euro per kilometer. Ook voor het wachten in de auto krijg je te maken met een tarief. Voor het wachten wordt er 10 euro per kwartier gerekend. Over het algemeen is het uurtarief dus het duurste tarief van Taxi Deurne.

Uitzonderingen

Er gelden enkele uitzonderingen op het basis tarief van Taxi Deurne. Zo betaal je bijvoorbeeld 20% extra als je op zon- en feestdagen rijdt. Ook betaal je meer als je ’s nachts tussen middernacht en zes in de ochtend rijdt. In dat geval rekenen ze 30% extra op het standaardtarief. Daarnaast betaal je bij busy ritten maar 25 euro starttarief en 0,90 euro per kilometer.

Vertrektijd

Om ervoor te zorgen dat je tarief zo laag mogelijk is, is het goed om rekening te houden met de vertrektijd. Taxi Deurne rekent altijd het standaardtarief tot 6 uur in de ochtend. Bij vertrek na 6 uur in de ochtend ben je dus goedkoper uit. Ook bij drukte kan het goedkoper zijn om te wachten tot later in de ochtend.

Retourtarief

Het laatste wat je moet weten over de tarieven van Taxi Deurne, is dat er een retourtarief geldt. Je betaalt 50% minder voor de tweede rit. Bij lange afstanden of voor vervoer naar het vliegveld is dit een goede optie voor een lagere prijs.

Als je wilt reizen met Taxi Deurne betaal je voor de meeste ritten door Deurne 22 euro starttarief en 1,90 euro per kilometer. Voor meer informatie over tarieven en uitzonderingen kan je terecht op Taxi Deurne.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Tarieven taxi deurne

!–StopPubText–>.